Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl

Wim van den Hil

Ik ben Wim van den Hil, getrouwd met Sandra en vader van Daphne en Nick. Ik ben geboren in dit mooie dorp Hardinxveld-Giessendam, om precies te zijn in de Hofweerstraat, een straat die échte Hardinxvelders op hun duimpje kunnen vinden.

Ik kom uit een écht ondernemersgezin, mijn vader was de melkboer van het dorp, voor velen ben ik dus bekend als één van de zonen van de melkboer.

Vanaf mijn 13e ben ik al werkzaam bij Autobedrijf van Lopik, ik begon in mijn vrije uurtjes met schoonmaken en meesleutelen en later werd dit Autobedrijf een groot onderdeel van mijn opleiding en tevens ook mijn full time baan.

Na jaren als monteur te hebben gewerkt ben ik mij gaan specialiseren op het schadeherstelwerk.Het uitdeuken,strak maken en daarbij het spuiten van de auto’s deed ik met veel plezier.

Inmiddels ben ik mij meer bezig gaan houden met de verkoop van auto’s,zowel gebruikt,als nieuw, veel auto’s verkopen wij door middel van zoekopdrachten van de klanten.

In mijn vrije tijd heb ik een passie voor auto’s. Ik ga dan ook graag racen op de NORDSCHLEIFE en div. andere circuits.

Bekijk al onze occasions

Specials & sportscars

De sportscarsafdeling is uitgegroeid vanuit onze passie voor (lichtgewicht) sportauto’s. U kunt bij ons terecht met uw trots, voor onderhoud, schade, aanpassingen, enz. in combinatie met stalling. Inmiddels is er een klantenkring heel Nederland ontstaan en weten diverse autoclubs de weg naar ons te vinden. Er wordt met passie en liefde aan deze auto’s gewerkt en dat merk je gelijk zodra je bij ons binnenstapt. Met uw wensen en onze ervaring wordt rijden met sportauto’s nog leuker en ook nog betaalbaar.

Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van uw voertuig kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer, zodat u uw afspraken niet hoeft te verzetten die dag. Ook voor de Ondernemers/ZZP'er hebben wij een vervangende bedrijfsauto ter beschikking staan. Desgewenst hebben wij een leenfiets tot uw beschikking of brengen en halen wij de auto op de dag van de reparatie voor meer informatie, mail of bel ons gerust.

HELLA Service Partner

Autovakmeester van Lopik is HELLA Service Partner. Dat betekent dat wij naast HELLA producten ook technische ondersteuning en marketing ondersteuning krijgen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met als doel: ieder voertuig zo snel mogelijk weer op de weg brengen. 

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl