Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl

Vincent Bogaard

Hoe terecht gekomen in het bedrijf: Toen ik 15 was heb ik mijn stageperiode gelopen bij Autovakmeester van Lopik, voor mij een nieuwe ervaring waar ik een leuk zaterdagbaantje aan overhield in het bedrijf. Na het behalen van mijn examen op de middelbare school werd het tijd voor een volgende opleiding, mijn interesse lag bij de personenwagens dus heb ik gekozen voor de 2 jarige opleiding 2e autotechnicus BBL (werken/leren), uiteraard met Autobedrijf van Lopik als werkplek. Na het behalen van de opleiding 2e autotechnicus ben ik de 2 jarige opleiding 1e autotechnicus begonnen, een avondopleiding op de maandag en dinsdag. Deze opleiding heb ik voor de zomer 2016 afgerond en zodoende ben ik functioneel als 1e autotechnicus in het bedrijf, nog altijd met veel plezier.

Buiten de werktijden om breng ik graag tijd door met mijn vriendin, vrienden en familie.

Bekijk al onze occasions

Specials & sportscars

De sportscarsafdeling is uitgegroeid vanuit onze passie voor (lichtgewicht) sportauto’s. U kunt bij ons terecht met uw trots, voor onderhoud, schade, aanpassingen, enz. in combinatie met stalling. Inmiddels is er een klantenkring heel Nederland ontstaan en weten diverse autoclubs de weg naar ons te vinden. Er wordt met passie en liefde aan deze auto’s gewerkt en dat merk je gelijk zodra je bij ons binnenstapt. Met uw wensen en onze ervaring wordt rijden met sportauto’s nog leuker en ook nog betaalbaar.

Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van uw voertuig kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer, zodat u uw afspraken niet hoeft te verzetten die dag. Ook voor de Ondernemers/ZZP'er hebben wij een vervangende bedrijfsauto ter beschikking staan. Desgewenst hebben wij een leenfiets tot uw beschikking of brengen en halen wij de auto op de dag van de reparatie voor meer informatie, mail of bel ons gerust.

HELLA Service Partner

Autovakmeester van Lopik is HELLA Service Partner. Dat betekent dat wij naast HELLA producten ook technische ondersteuning en marketing ondersteuning krijgen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met als doel: ieder voertuig zo snel mogelijk weer op de weg brengen. 

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl