Martin Both is de trotse eigenaar van Autovakmeester van Lopik. Martin is al vanaf zijn 17e werkzaam bij Autobedrijf van Lopik, wat toen nog bekend stond onder de naam “koffiepolder”.

Als jong knulletje had Martin al de ambitie om ooit zijn eigen autobedrijf te beginnen, samen met zijn collega Wim was hij tot in de late uurtjes te vinden in de garage. Vele auto’s zijn door hun handen gegaan en de verandering in de autobranche hebben zij dan ook aan den lijve ondervonden.

De langste tijd in zijn loopbaan bij Van Lopik was Martin chef werkplaats, hij runde de werkplaats, nam het werk aan en deelde de dagindeling in, daarnaast richtte hij in 2000 de Glasgarage op als onderdeel van het autobedrijf.

Korte tijd later sprak Martin met zijn toenmalige baas Henk van Lopik af dat hij als het binnen het gezin aan de orde zou zijn het autobedrijf langzamerhand over zou gaan nemen, zodat Henk het wat rustiger aan kon gaan doen en kon gaan genieten. Helaas liep alles anders dan vooraf gepland, toen Martin net wist dat hij weer vader zou worden, kreeg Henk (toen 50 jaar), tegelijkertijd te horen dat hij een zéér ernstige ziekte had en dat er vrijwel géén uitzicht was op herstel, een moeilijke periode volgde voor een ieder die nauw betrokken was. Hierdoor moest Martin zich gaan richten op de verkoop en het management. Drie weken na de geboorte van Martin's zoon verloor Henk de strijd tegen zijn ziekte. Dat de naam van het autobedrijf niet veranderd is, heeft dan ook te maken met het feit dat zij dit bedrijf willen blijven herinneren aan de man die alles heeft opgezet en véél te jong afscheid heeft moeten nemen van dit leven.

Inmiddels heeft Martin, naast Autovakmeester van Lopik ook een ander bedrijf, genaamd Zuidzijde Trailers, dit bedrijf is gevestigd op een andere locatie in het dorpje Goudriaan. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud en verkoop van paardentrailers en aanhangwagens.

Het motto van Martin is: "de klant is koning, daarvoor zijn we bereid om net even een stapje extra te zetten." Het doel van Martin is: "wanneer de klant een van onze bedrijven verlaat willen we dat hij dat met een tevreden gevoel is". De medewerkers van Autovakmeester van Lopik onderschrijven dit motto en de doelstelling; ze hebben hart voor hun werk en werken met zorg en passie aan uw auto.

Wim van den Hil

Wim van den Hil

Theo Versloot

Theo Versloot

Marcel Stasse

Marcel Stasse

Vincent Bogaard

Vincent Bogaard

Danielle Bikker

Danielle Bikker

Ashley van Schooten

Ashley van Schooten

Denise Romijn

Denise Romijn

Specials & sportscars

De sportscarsafdeling is uitgegroeid vanuit onze passie voor (lichtgewicht) sportauto’s. U kunt bij ons terecht met uw trots, voor onderhoud, schade, aanpassingen, enz. in combinatie met stalling. Inmiddels is er een klantenkring heel Nederland ontstaan en weten diverse autoclubs de weg naar ons te vinden. Er wordt met passie en liefde aan deze auto’s gewerkt en dat merk je gelijk zodra je bij ons binnenstapt. Met uw wensen en onze ervaring wordt rijden met sportauto’s nog leuker en ook nog betaalbaar.

Lees meer

 

Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van uw voertuig kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer, zodat u uw afspraken niet hoeft te verzetten die dag. Ook voor de Ondernemers/ZZP'er hebben wij een vervangende bedrijfsauto ter beschikking staan. Desgewenst hebben wij een leenfiets tot uw beschikking of brengen en halen wij de auto op de dag van de reparatie voor meer informatie, mail of bel ons gerust.

HELLA Service Partner

Autovakmeester van Lopik is HELLA Service Partner. Dat betekent dat wij naast HELLA producten ook technische ondersteuning en marketing ondersteuning krijgen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met als doel: ieder voertuig zo snel mogelijk weer op de weg brengen. 

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl

autovakmeestervanlopik
autovakmeestervanlopik
De herfst. Een prachtig seizoen. Alleen met slechte verlichting of te weinig profiel op uw banden, is het ineens allemaal minder mooi. Kom snel langs voor onze veiligheidscheck en geniet van het mooie najaar. #herfst #autovakmeester #vanlopik
autovakmeestervanlopik
Aardige jongens zijn het allemaal, onze autotechnici. En met de constant veranderende techniek moeten ze ook met grote regelmaat weer in de schoolbanken. Zo bent u verzekerd van vriendelijke service en de juiste kennis van uw auto. #autovakmeester #kennis #technici
autovakmeestervanlopik
Duidelijkheid vooraf. Met onze nieuwste diagnoseapparatuur kunnen wij alle automerken uitlezen. Dan weten onze autotechnici wat ze moeten doen en u wat het gaat kosten. Wel zo fijn. #Autovakmeestervanlopik #diagnose #alleautomerken
autovakmeestervanlopik
Zekerheid van uw mobiliteit in heel Europa. Tijdens uw vakantie of gewoon op een maandagochtend onderweg naar uw werk. 24 uur per dag en zeven dagen per week. Altijd en overal. Dat is wat onze Pechhulp service u biedt.
autovakmeestervanlopik
old meet old bij ons in de showroom #oudetijden #herleven #opel #Autovakmeestervanlopik #schitterend
autovakmeestervanlopik
Vandaag #dacapo voorzien van een mooie pick-up bus... veel veilige kilometers toegewenst. #dacapo #pickup #vanlopik #iveco
autovakmeestervanlopik
De Opel Karl. In de normale en Rocks uitvoering. Ze zijn populair in Hardinxveld en vliegen de deur uit. #opel #karl #rocks #hardinxveld #vanlopik #vliegendedeuruit
autovakmeestervanlopik
Mooie occasions bij Autovakmeester van Lopik.. #occasions #autovakmeestervanlopik #mercedes #volkswagen #audi
autovakmeestervanlopik
We gaan weer een klant blij maken 😉 #mercedes #sprinter #blij
autovakmeestervanlopik
Onze Autovakmeesteres Ashley 👍 Bezig met het vernieuwen van een complete #distributie met waterpomp van een #Renault. #girlpower
© 2016 - 2020 | Ontwikkeld door COMMPRO