Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl

Marcel Stasse

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op onze site!! Mijn naam is Marcel Stasse, geboren en getogen in Hardinxveld-Giessendam in 1988. Sinds mijn geboorte woon ik in dit dorp, en voel me er nog steeds erg op mijn gemak. Inmiddels ben ik al weer verschillende jaren werkzaam bij Autovakmeester van Lopik. Zo rond mijn vijftiende jaar was ik op zoek naar een bijbaantje voor de zaterdag. Mijn zoektocht bracht mij bij Autovakmeester van Lopik. De toenmalig eigenaar Henk van Lopik vroeg me om een zaterdag mee te lopen om te kijken of het beviel. Ik begon met schoonmaken en auto’s wassen. Naarmate ik langer bij van Lopik werkte werd bij mij de interesse voor auto’s gewekt. Ik ging steeds meer kleine klusjes aan auto’s verrichten en kwam er al snel achter dat ik dit werk wel erg leuk vond. De logische vervolgstap was daarom ook een opleiding in de autotechniek. Ik melde mij aan op de opleiding autotechniek MBO Niveau 4 op het Davinci College. Tijdens mijn opleiding heb ik erg veel gehad aan het werk wat ik in mijn vrije tijd verrichte bij van Lopik. Ik heb in die tijd ook bijna al mijn stages daar gevolgd. In het jaar 2008 heb ik mijn diploma gehaald en ben vanaf die tijd in vaste dienst bij Autovakmeester van Lopik. Maar goed uitgeleerd zijn we nooit in de autotechniek, dus volg vanaf die tijd cursussen en trainingen over de nieuwste technieken en storingsdiagnose. Dit om ook in deze tijd aan uw auto de juiste reparaties en het juiste onderhoud uit te voeren. Het mooiste aan het vak vindt ik de combinatie van het bezig zijn met techniek en het contact met klanten. Als u blij bent met de reparatie aan uw auto ben ik dat zeker!! Tot Ziens!

Bekijk al onze occasions

Specials & sportscars

De sportscarsafdeling is uitgegroeid vanuit onze passie voor (lichtgewicht) sportauto’s. U kunt bij ons terecht met uw trots, voor onderhoud, schade, aanpassingen, enz. in combinatie met stalling. Inmiddels is er een klantenkring heel Nederland ontstaan en weten diverse autoclubs de weg naar ons te vinden. Er wordt met passie en liefde aan deze auto’s gewerkt en dat merk je gelijk zodra je bij ons binnenstapt. Met uw wensen en onze ervaring wordt rijden met sportauto’s nog leuker en ook nog betaalbaar.

Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van uw voertuig kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer, zodat u uw afspraken niet hoeft te verzetten die dag. Ook voor de Ondernemers/ZZP'er hebben wij een vervangende bedrijfsauto ter beschikking staan. Desgewenst hebben wij een leenfiets tot uw beschikking of brengen en halen wij de auto op de dag van de reparatie voor meer informatie, mail of bel ons gerust.

HELLA Service Partner

Autovakmeester van Lopik is HELLA Service Partner. Dat betekent dat wij naast HELLA producten ook technische ondersteuning en marketing ondersteuning krijgen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met als doel: ieder voertuig zo snel mogelijk weer op de weg brengen. 

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl