Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl

Autovakmeester Van Lopik staat voor service

Een nieuwe naam, maar het vertrouwde bedrijf en team. Sinds kort is ‘AD autobedrijf’ ingewisseld voor ‘Autovakmeester’ van Lopik. Een bijkomend voordeel is dat de service, die al goed was, nu nog verder is uitgebreid.

Door de tijd heen heeft het autobedrijf, dat op de dijk in Boven-Hardinxveld achter tankstation Lukoil  verscholen is, al flink wat veranderingen meegemaakt. ,,Het begon als Koffiepolder”, vertelt Wim van den Hil. “In 1987 werd het Autobedrijf van Lopik. We sloten ons aan bij AD autobedrijven, een internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 autobedrijven opereren.”

“Dat werd in 2018 omgezet naar Autovakmeester; dezelfde formule, maar dan klaargestoomd voor de toekomst. Via Autovakmeester worden onze monteurs verplicht geschoold naar de nieuwste technieken in de auto-industrie, zowel bij brandstof-, hybride- als elektrische wagens. Ook hebben we veel meer ondersteuning in de werkplaats. We beschikken over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. De service wordt bij de fabrikant aangemeld, waardoor de fabrieksgarantie niet verloren gaat. Reparaties, terugroepacties en garantieclaims worden door ons ook uit handen genomen. De klant krijgt 24 maanden garantie op reparaties en we bieden met de pechservice hetzelfde als waar merkdealers hun klanten mee vasthouden. Zo kunnen we ook de klantenkring van de gesloten vestiging van Renault Indumij opvangen. Want waarom zou je ver weg gaan, als het ook gewoon in het dorp kan?”

Er is recent veel veranderd in autoland. Team Van Lopik is goed op de hoogte van de nieuwste technieken. Allrounder Marcel Stasse: ,,Vroeger was alles met sleutelen op te lossen, nu zit je dagen achter de computer om uit te lezen. De diagnose is daarbij belangrijk, het is zonde om onderdelen te vervangen als het defect een simpel draadbreukje is. Soms zoeken we daardoor iets langer, maar kunnen we wel de oorzaak blootleggen. Het installeren van een update kan al de oplossing van een probleem zijn. Ook bij het inleren van autosleutels of de installatie van een trekhaak komt de nodige softwarekennis kijken. Met Autovakmeester hebben we een prima ondersteuning daarin; dat scheelt ons tijd en de klant kosten. Uiteraard kunnen klanten ook nog steeds bij ons terecht voor hun ‘analoge’ klus, zoals het herstellen of vervangen van ruiten, het uitlijnen of wisselen en opslaan van banden en de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte wagens. Daarnaast trekt de specialisatie in sportauto’s veel nationale en internationale mensen naar onze garage.”

Het personeel van Autovakmeester Van Lopik is een hecht team. Wim: ,,Onze monteurs zijn allemaal na school blijven hangen, vanuit het bijbaantje op zaterdag. We draaien dit bedrijf met elkaar en zijn allround inzetbaar; als de ene er niet uitkomt springt de ander bij. Iedereen zit op z’n plek in de geoliede machine. Doordat er weinig wisseling van personeel is, kennen we de klanten ook en kunnen we hen persoonlijke en eerlijke service bieden.”

Autovakmeester Van Lopik – Rivierdijk 383 in Boven-Hardinxveld – 0184 612 982 – www.vanlopik.nl

What’sAppen kan ook: 0622445909.

===

Bron: Het Kompas
Auteur: Suzanne Heikoop
Fotografie: Suzanne Heikoop (SHe Fotografie)

Bekijk al onze occasions

Specials & sportscars

De sportscarsafdeling is uitgegroeid vanuit onze passie voor (lichtgewicht) sportauto’s. U kunt bij ons terecht met uw trots, voor onderhoud, schade, aanpassingen, enz. in combinatie met stalling. Inmiddels is er een klantenkring heel Nederland ontstaan en weten diverse autoclubs de weg naar ons te vinden. Er wordt met passie en liefde aan deze auto’s gewerkt en dat merk je gelijk zodra je bij ons binnenstapt. Met uw wensen en onze ervaring wordt rijden met sportauto’s nog leuker en ook nog betaalbaar.

Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van uw voertuig kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer, zodat u uw afspraken niet hoeft te verzetten die dag. Ook voor de Ondernemers/ZZP'er hebben wij een vervangende bedrijfsauto ter beschikking staan. Desgewenst hebben wij een leenfiets tot uw beschikking of brengen en halen wij de auto op de dag van de reparatie voor meer informatie, mail of bel ons gerust.

HELLA Service Partner

Autovakmeester van Lopik is HELLA Service Partner. Dat betekent dat wij naast HELLA producten ook technische ondersteuning en marketing ondersteuning krijgen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met als doel: ieder voertuig zo snel mogelijk weer op de weg brengen. 

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl