Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl

Denise Romijn-Nagtzaam

Hoi ik ben Denise Romijn-Nagtzaam.

Sinds 01-07-2015 ben ik werkzaam bij Autovakmeester van Lopik. Mijn functie is shopmedewerkster. Dat houd in, dat ik de klanten help bij het afrekenen, bestellingen maken voor onze shop, schoonhouden van de shop,de showroom, de kantine en het buitenterrein netjes houden.

Wat ik zelf heel leuk vind is een auto weer tiptop in orde te maken voor de verkoop. Maar ook de auto’s van klanten, die vragen of wij hun auto willen poetsen/polijsten en van binnen schoonmaken, is dankbaar werk. Vooral de glimlach van de klant, als de auto weer opgehaald word, doet mij goed. De leukste uitdagingen zijn de auto’s die al lange tijd geen poetsbeurt hebben gehad, deze worden vaak het mooist.

Ik heb het hier goed naar mijn zin en wij hebben een leuk team met elkaar. Sinds dit jaar ben ik ook nog de trotse moeder van onze zoon Jari.

Bekijk al onze occasions

Specials & sportscars

De sportscarsafdeling is uitgegroeid vanuit onze passie voor (lichtgewicht) sportauto’s. U kunt bij ons terecht met uw trots, voor onderhoud, schade, aanpassingen, enz. in combinatie met stalling. Inmiddels is er een klantenkring heel Nederland ontstaan en weten diverse autoclubs de weg naar ons te vinden. Er wordt met passie en liefde aan deze auto’s gewerkt en dat merk je gelijk zodra je bij ons binnenstapt. Met uw wensen en onze ervaring wordt rijden met sportauto’s nog leuker en ook nog betaalbaar.

Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van uw voertuig kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer, zodat u uw afspraken niet hoeft te verzetten die dag. Ook voor de Ondernemers/ZZP'er hebben wij een vervangende bedrijfsauto ter beschikking staan. Desgewenst hebben wij een leenfiets tot uw beschikking of brengen en halen wij de auto op de dag van de reparatie voor meer informatie, mail of bel ons gerust.

HELLA Service Partner

Autovakmeester van Lopik is HELLA Service Partner. Dat betekent dat wij naast HELLA producten ook technische ondersteuning en marketing ondersteuning krijgen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met als doel: ieder voertuig zo snel mogelijk weer op de weg brengen. 

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl