Welkom op de website van Autobedrijf van Lopik.
Met ons jonge en enthousiaste team zijn we u graag van dienst.
Naast onderhoud en reparatie kunt u ook bij ons terecht voor een goede occasion.

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/737266_589028731113428_860076519_o-001.jpg'

737266_589028731113428_860076519_o-001.jpgEigenaar van AD Autobedrijf van Lopik is Martin Both,

Martin is getrouwd met Gabriëlla en samen hebben zij vier kinderen, 3 dochters en een zoon. Martin is vanaf zijn 17e werkzaam bij Autobedrijf van Lopik , wat toen nog bekend stond onder de naam “koffiepolder”.Als jong knulletje had Martin al de ambitie om ooit zijn eigen autobedrijf te beginnen, samen met zijn collega Wim was hij tot in de late uurtjes te vinden in de garage, vele auto’s zijn door hun handen gegaan en de verandering in de autobranche hebben zij dan ook aan den lijve ondervonden.

De langste tijd in zijn loopbaan bij Van Lopik was Martin chef werkplaats, hij runde de werkplaats, nam het werk aan en deelde de dagindeling in, daarnaast richtte hij in 2000 de Glasgarage op als onderdeel van het autobedrijf.

Korte tijd later sprak Martin met zijn toenmalige baas Henk van Lopik af dat hij als het binnen het gezin aan de orde zou zijn het autobedrijf langzamerhand over zou gaan nemen, zodat Henk het wat rustiger aan kon gaan doen en kon gaan genieten . Helaas liep alles anders dan vooraf gepland, toen Martin net wist dat hij weer vader zou worden, kreeg Henk toen 50 jaar, tegelijkertijd te horen dat hij een zéér ernstige ziekte had en dat er vrijwel géén uitzicht was op herstel, een moeilijke periode volgde voor een ieder die nauw betrokken was. Gabriëlla moest in zéér korte tijd leren de administratie en boekhouding te handhaven en Martin stortte zich op de verkoop en het management. Het zoontje van Martin en Gabriëlla werd geboren en 3 weken later verloor Henk de strijd tegen zijn ziekte. Dat de naam van het autobedrijf niet veranderd is, heeft dan ook te maken met het feit dat zij dit bedrijf willen blijven herinneren aan de man die alles heeft opgezet en véél te jong afscheid moest nemen van dit leven.

Inmiddels hebben Martin en Gabriëlla er een 4ekindje bij en hebben zij ook nog een ander bedrijf naast het Autobedrijf opgericht, genaamd Zuidzijde Trailers, dit bedrijf is gevestigd op een andere locatie in het dorpje Goudriaan een bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van paardentrailers en aanhangwagens , het ondernemen zit in hun bloed en de ideeën blijven maar omhoog borrelen!

In tijden van crisis waarin alles duurder wordt hebben Martin en Gabriëlla dan ook als statement aangenomen dat zij anders willen zijn dan andere bedrijven “ ons doel is de klant koning laten zijn en qua service net die stappen harder te lopen dan strikt noodzakelijk zou hoeven zijn, als een klant bij ons geweest is willen wij dat ze tevreden het bedrijf verlaten en zullen zeggen, deze mensen hebben hart voor hun werk en werken met zorg en passie aan onze auto”, aldus Martin en Gabriëlla Both.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 18:00

Zaterdag:
8:00 - 15:00

's Avonds kan eventueel ook een afspraak gemaakt worden Afspraak maken? Klik dan hier.

Laatste tweet

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT H'veld-Giessendam
T 0184-61 29 82
F 0184-61 14 63
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de routebeschrijving

facebook.png         twitter.png instagram.png